OFERIM CALITATE, PROFESIONALISM, AMINTIRI FRUMOASE!

Didi Flori - compania online de livrare flori și cadouri în întreaga Românie. Oferim servicii calitative de creare a buchetelor și organizarea diverselor surprize pentru orice eveniment și pentru orice persoană. Avem o experiență largă în acest domeniu, la fel un spectru bogat de cunoștințe în aranjarea necesară a unei compoziții. Organizăm orice model la dorința dumneavoastră, ba chiar și mai bine. Venim cu sfaturi utile și ajutor în alegerea corectă a cadoului persoanei iubite. Facem tot posibilul ca să nu dăm greș în aceea ce a fost solicitat. Ne descurcăm de minune nu doar la livrarea surprizelor, dar și la crearea bunei dispoziții. Înțelegem perfect că misiunea noastră este foarte importantă. Crearea amintirilor de neuitat, transmiterea sentimentelor voastre persoanei iubite de la depărtare și multe, multe zâmbete.

De ce cu noi este confortabil?

 • Livrăm surpriza solicitată în orice regiune din România, la locul și ora necesară. Nu există așa adresă unde nu am putea face livrarea;
 • Puteți face comanda de produsele necesare și să nu ieșiți din casă. Am ales cele mai confortabile metode de preluare și achitare a comenzilor. În doar câteva minute comanda este plasată, iar în câteva ore surpriza deja va ajunge la destinație;
 • Vă propunem un asortiment larg de flori naturale, proaspete. Suntem gata să vă uimim cu diverse soiuri de flori de trandafir, crini, orhidee, crizanteme, lalele, bujori, etc.;
 • În meniul nostru puteți găsi nu doar buchete florale, dar și cutii pline cu flori, coșulețe cu fructe, legume, dulciuri, seturi cadou, obiecte decorative, vaze, lumânări, și multe alte lucruri frumoase. Ne străduim să adăugăm cât mai des posibil câte un produs nou ca alegerea să fie și mai mare;
 • Suntem gata să preluăm orice compoziție florală după exemplul dumneavoastră și să îl facem și mai excepțional. Specialiștii noștri nu au frica de a individualiza orice idee al clientului nostru;.
 • Livrare rapidă, sigură și la timpul potrivit. Organizăm bine timpul ca surpriza pentru persoana dragă să nu ajungă cu întârziere.

 

De ce cu noi este avantajos?

 • Avem cele mai accesibile prețuri;
 • Oferim servicii de livrare calitativă la preț convenabil pentru fiecare;
 • Gamă de produse foarte variată după preț, de aceea permanent veți găsi cadoul ideal pentru orice ocazie și posibilitate;
 • Organizăm diverse oferte speciale pentru clienții noștri fideli.

 

De ce cu noi este rapid și calitativ?

 • Avem propriile noastre servicii de livrare, și orice persoană responsabilă de acest lucru are o grijă enormă ca totul să decurgă mai mult ca perfect;
 • Maeștrii de creare a compozițiilor sunt aleși dintre cei mai buni, de aceea vă asigurăm calitate și rafinament în orice detaliu;
 • Managerii noștri cunosc foarte bine ce înseamnă lucrul cu clienții, oferind orice informație și suport necesar;
 • Niciodată nu ne oprim aici, permanent suntem în căutare de noi idei și metode de perfecționare a serviciilor noastre.

Un buchet frumos de flori este cadoul perfect pentru orice sărbătoare! Dar, ca să faceți fericită persoana dragă nu este neapărat să așteptați acea sărbătoare. Bucurați-vă apropiații în orice moment, indiferent de ocazie. Faceți-o chiar acum!

❤️ Ce reprezenta trandafir pentru DidiFlori din Satu Mare ?

Trandafirul este cel mai popular, dar foarte complex simbol floral. Potrivit legendei, aceasta"regina a florilor" a crescut in paradis fara spini, dar le-a avea dupa naruit jos omului.
Trandafirul are doua sensuri opuse in acelasi perioda. Semnifica atat perfectiunea celest cat si pasiunea pamanteasca, periodul si infinita, viata si moartea, fertilitatea si virginitatea.
Dar acesta nu este singurul pozitie in care au ales un trandafir. La sfarsitul secolului trecut, presedintele Ronald Reagan a adresa trandafirul floarea nationala a SUA. Este important de mentionat ca fiecare tara are propriul sau simbol de flori, dar trandafirul a fost incredintat sa reprezinte intreaga stat:este cultivat in orice stat si pe orice coasta a acestei stat mari, locuitorii ii dedica Parade intregi, exprimand dragoste nationala.

❤️‍🔥 Ce insemna culoarea trandafirilor dintr-un buchet din Satu Mare ?

🤍 Trandafirii albi simbolizeaza armonie si puritate, simpatie, devotament si puritate. Dand trandafiri albi, par sa spui :" esti Azur si nevinovat, admir frumusetea ta virgina! Esti perfect, la fel ca aceste flori!»

❤️ Trandafirii rosii marcheaza dragostea adevarata, inflacarata. Parfumul trandafirilor rosii arata o dragoste profunda si pasionala. Ele sunt, de asemenea, date ca un semn de extaz si reverenta.

💜 Trandafirii roz pot fi dati rudelor, prietenilor, colegilor la locul de munca, in timp ce vorbesc de recunostinta. De asemenea, trandafirii roz pot fi dati unei fete necunoscute

💛 Trandafirii galbeni sunt uneori numiti un simbol al separarii, dar acest lucru nu este corect. Galbenul este un simbol al soarelui si al energiei productive, precum si al ingrijirii si sanatatii. Trandafirul galben are cele mai pozitive valori:prietenie, bucurie, fericire.

💙 Trandafirii albastri sunt crescuti printr-o metoda artificiala. Trandafirii albastri sunt prezentati oamenilor misteriosi, speciali si de neatins.

🧡 Trandafirii portocalii formuleaza cele mai bune urari. Aceasta este inspiratia si sentimentele arzatoare. Ele va vor ajuta sa-i spuneti iubitei voastre ca sunteti in puterea unui sentiment de iubire in stare de ebrietate. Trandafirii portocalii pot fi prezentati altor persoane, daca sunteti mandri de ei.

Surprindeti-va pe cei dragi, dati-le buchete, aranjati surprize neasteptate. Pentru fete, un buchet de flori este plin de semnificatie colosala si semnificatie unica.

❓ Cum sa indecat trandafirii proaspeti la florarie online DidiFlori din Satu Mare?

 

Prospetimea trandafirilor este indicata de urmatorii factori:

🌹 Culoare stralucitoare, uniforma a tulpinii si a frunzelor fara incluziuni maro sau rosii;

🌹 Muguri si sepale puternice, frumoase;

🌹 Absenta placii albe pe tulpini;

🌹 Absenta decorarii suplimentare a mugurilor, care este folosita de vanzatori pentru a distrage atentia cumparatorilor (autocolante, plase, arcuri etc.)

🌹 Cele mai populare compozitiile din trandafiri in Satu Mare pentru difirite situatiile 🌹

Buchet"Simplitate" – de la 125 RON

Compozitia"Sentimente dulci" – de la 401 RON

Buchet Lux in cutie din trandafiri – de la 817 RON

Urs din trandafiri rosii — de la 1029 RON

Trandafiri rosii si albi in cutie rotunda – de la 1089 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Satu Mare